Wie zijn wij?


Mijn naam is Angelique van Dinter, het gezicht achter Angelics Entertainment. Van kleins af aan ben ik al dol op dansen en entertainen. Thuis voerde ik altijd shows op voor mijn ouders. Samen met alle kinderen uit de buurt gaven we ieder jaar een theatershow bij ons op de zolder met een eigen gemaakt podium, eigen gemaakte kostuums, een backstage manager en een licht technicus. Alles geregeld met de kinderen uit de buurt. Vanaf dit moment ben ik enorm van het vak gaan houden. Ik ben op mijn 8ste op dansles gegaan, heb daarna jaren turn en dansles gegeven. Op mijn 16de ben ik gescout door een paar jonge goochelaard die op zoek waren naar een illusieassistente voor hun theater show. Zo is het illusietrio Lars, Luc en Angelique geboren. Door onze coaches Ger Copper en Roland Martis (ook coaches van Hans Klok) hebben we enorm veel geleerd en ervaring opgedaan in het vak. Zo volgde al snel ons eerste Nederlandse kampioenschap goochelen waarbij we brons behaalde. Daarnaast hebben we deelgenomen aan verschillende tv shows als: Hollands got talent en Beat the Best. In 2010 hebben we een prijs gewonnen van €10.000 euro wat we mochten besteden aan onze eerste eigen theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Een uitverkochte zaal van 900 man.

Alles wat ik doe gaat in overleg met de opdrachtgever. Daarom is er ook altijd ruimte voor wensen en feedback. Wees dus niet bang met je vragen want waar ik iets kan betekenen of je kan helpen zal ik het doen.

Van het goochelen genoot ik enorm maar ik wilde meer. Zo ben ik gaan dansen in clubs, discotheken en festivals. Ik geniet enorm van mijn werk. Ben erg leergierig en wil altijd zo veel mogelijk ervaring opdoen waar ik kan. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om je professioneel op te stellen door je spullen in orde te hebben, niet te zeuren en je aan te passen aan de situatie. Te genieten van ieder moment en het als een voorrecht te zien om dit werk te mogen doen. In de dans wereld sta ik bekend als een makkelijke en vrolijke danseres die het belangrijk vindt om de sfeer goed te houden. Niet alleen op het podium maar ook in de groep. Zo ben ik altijd erg dankbaar naar de opdrachtgeven maar zeker ook naar de technici en de crew. Ik vind het enorm belangrijk om er samen iets moois van te maken want alleen kan je de wereld niet aan.